Prágai kirándulás debreceni indulással

A cseh főváros legjava

Prágai kirándulás debreceni indulással

 

Az utazás időpontja: 2016. november 3-6.

 Prágai utazásunk kellemes, késő őszi hétvégét ígér. Kulturális látnivalók, sétákra hívogató utcák, remek cseh sör. Nálunk minden együtt van egy igazi Prága hétvégéhez!

 

Részvételi díj: 29.990.- Ft / fő

JELENTKEZZ MOST (Klikk ide !) 

 

 

Utazás:kényelmes turista-autóbusszal

 Szállás: célszerű berendezésű szobákban, saját értékelésünk alapján a szálloda kétcsillagos. A szobák minden esetben 2 ágyasak, fürdőszobával, tévével felszereltek.

 Ellátás:svédasztalos reggeli

 Indulás:Debrecenből a kora reggeli órákban. Csatlakozási lehetőség az utazáshoz Budapesten.

 Az utazás tartalma:Szállás svédasztalos reggelivel, oda-vissza utazás, prágai városnézés.

 Tartalmazza a helyi idegenforgalmi adót.

 

A Karlovy Vary autóbuszos fakultatív kirándulás Krusovicével 4000 Ft /fő költség. A sörgyárlátogatás külön fizetendő. A kirándulás legalább 25 jelentkező részvételével indul.

 Program

 Első nap: Indulás Debrecenből a kora reggeli órákban, érkezés Prágába a délutáni órákban. Szállás elfoglalása, majd sörözés, vacsora, szabadprogram.

 Második nap: Reggeli után városnézés Prágában. A csoport kb. három-négy órás városnéző sétára indul, mely a strahovi kolostornál kezdődik, majd pedig az Óvárosi téren ér véget. Eközben természetesen érintjük a Károly-hidat, illetve a várnegyedet is, benne a Szent Vitus székesegyházzal. A városnéző séta után bőséges szabadprogram áll rendelkezésre, hazatérés egyénileg a városnézés után.

Harmadik nap: Reggeli után szabadnap Prágában, vagy fakultatív kirándulás Karlovy Vary-ba, plusz sörgyárlátogatás Krusovicében. Karlovy Vary Csehországnak egy rendkívül nagyvilági, impozáns üdülőhelye, a habos élmények ezek után pedig csak megkoronázzák az egészet. (gyárlátogatás után korlátlan kóstolás) A programok után visszatérünk szálláshelyünkre.

 A program fakultatív, részvételi díja 4000 Ft/ fő. A sörgyárlátogatás külön fizetendő.

 Negyedik nap: A délelőtti órákban elhagyjuk szálláshelyünket, majd folyamatosan, pihenőket tartva utazunk hazafelé. A késő esti órákban érkezünk haza Debrecenbe, élményekkel feltöltődve.

  

Hasznos információk az utazással kapcsolatban:

 Belépők:

 Krusovice sörgyár: 150-200 korona

 Prágai városnéző programunk során nincs belépős attrakció. Egyénileg látogathatóak.

 Szálláshely:

 Prága egyik külsőbb kerületében található szálloda. Közvetlen villamosjárattal vagy villamossal és metróval 25-30 perc alatt megközelíthető a belváros. A szálloda standard szobáit az egyszerűbb körülményekkel megelégedő utasainknak ajánljuk elsősorban, jó választás fiatalabb korosztályoknak.

 

Ellátás:

 A reggeli svédasztalos, kínálata a prágai háromcsillagos szállodák kínálatának megfelelő. A recepción drinkbár működik éjjel-nappal. A szálloda közvetlen közelében három vendéglő található, ahol nagyszerűen megoldható egyénileg a vacsora. 10 perc sétára bevásárlóközpont működik, éjjel-nappal nyitva tartó hipermarkettel.