Magunkról

DANA TRAVEL UTAZÁSOK

1185 Budapest, Rozsnyó utca 100.

+36-70-371-1309
info@danatravel.hu

Engedély számunk: U-000988

DANA Travel – utazás, mely az Utasokért van és az Utasokról szól

A kínálatot böngészve gyakran találkozhatunk utazási ajánlatokkal, melyek „olcsó”, „kedvező”, vagy éppen „pénztárcabarát” jelzővel illetik magukat. Sokszor az utazásokon derül fény arra, hogy hiába a kedvező árfekvés, valami még hiányzik ahhoz, hogy az út jó legyen. Ez késztetett bennünket arra, hogy szót kérjünk, s bemutathassuk Leendő Utasainknak: mi hogyan látjuk az utazást.

Irodánk, a 2008-ban megalakult NaturExpert Kft. - NaturExpert Utazási Iroda 2014-ben bővíti tevékenységi körét a kiutaztatás területére, és egy újfajta utazási stílussal fogja megismertetni az Utazóközönséget. Az évek során összegyűjtött tapasztalatok arra ösztönözték bennünket, hogy stabil alapokra helyezzük a diszkont árú utazásokat, ezáltal egy adott út nem csak megfizethető árú, de minőségi termékké is válik.

Négy fogalom, mely jellemzi kirándulásainkat: emberközpontú, élményközpontú, komfortos és megfizethető. E négyes – ahogyan egy szék négy lába – a stabilitást szavatolja. Küldetésünk olyan utazások szervezése, amelyeken mi magunk is szívesen részt veszünk, s amelyet családunknak, barátainknak is ajánlunk.

Emberközpontú –Fontosnak tartjuk, hogy idegenvezetőink szíves vendéglátóként álljanak Utasaink rendelkezésére, legyen szó egynapos útról, avagy egyhetes kulturális körutazásról. Szívesen fogadjuk nem csak a jó szót, de a meglátásokat és az építő jellegű kritikát is!

Élményközpontú –A kikapcsolódáshoz, a látványosságok megismeréséhez elegendő időtartamra van szükség. Mindez csak akkor lehetséges, ha nem zsúfoljuk túl a napirendet. A kevesebb néha több. Fontosnak tartjuk azt is továbbá, hogy az egyes programpontok logikusan kapcsolódjanak egymáshoz.

Komfortos – Felszabadultan utazni! Utasaink kizárólag modern, kényelmes és biztonságos autóbuszokkal utazhatnak. A buszok és a gépjárművezetők bennünket is képviselnek, nemcsak az utazást. Ha elegendő az időkeret, meghagyjuk a szabadprogram, az egyéni felfedezés élményét is.

Megfizethető –Arra törekszünk, hogy számos úti cél elérhető közelségbe kerüljön. Szálláshelyeink kiválasztásánál a minőséggel párosuló célszerűséget tartjuk szem előtt. Számos utazásunkon mobil-üdülőházban szállunk meg, színvonalas üdülőfalvakban.

 

Találkozzunk az Utazásokon!

 

Üdvözlettel:

A DANA Travel munkatársai

info@danatravel.hu